Vad är molnet/hosting?

Behöver du komma åt dina FileMakerfiler när du är på språng?
Vill du inte investera i en egen fysisk server eller programvaran FileMaker Server?
Vill du slippa bekymra dig för säkerhetskopiering och drift av en egen server?
Vi erbjuder webbhotell eller hosting av FileMakerfiler till vettiga priser.

 

NOTERA!
FileMaker Go och WebDirect är fantastiska tekniker och de lämpar sig utmärkt för snabb och enkel delning av dina databaser, notera dock att det gäller speciella licensvillkor för lösningar som använder denna teknik.
Med tanke på FileMakers prisstrategi för FileMaker Go och WebDirect bör du tänka över ditt behov innan du går å stad och bygger en lösning baserat på denna teknik.

FileMaker räknar en Go användare eller WebDirectanvändare som en vanlig klient vilket alltså betyder att en licensavgift måste betalas till FileMaker för varje klient som inte är en FileMaker Pro eller Advanced.
Har du behov av dessa två teknologier så slå oss en signal så berättar vi mer.

Vad får jag?

  • Delning till FileMaker klienter. version 11-15
  • Delning till web-klienter via WebDirect
  • Delning till FIleMaker Go
  • Filemakerhosting

Vi är stolta över att arbeta med

Fredricsons Trä AB, grundat 1923, är ett av Sydsveriges ledande grossistföretag inom snickeri- och möbelindustrin Fredricsons Trä marknadsför och säljer främst hårdträ, snickerifuru, träbaserade skivprodukter, limfog och fanér till industrin.

-Vi använder Business Pro från CD Soft dagligen för att hålla koll på alla våra kundkontakter. Alla telefonsamtal, brev, möte o.dyl förs in i systemet. Eftersom BP är baserat på hur säljarbetet går till i verkligheten slipper vi en massa konstiga features som annars ofta ställer till problem. Fantastiskt nog gillas detta system även av våra mindre datavana personer som aldrig annars skulle fundera på att föra en elektronisk journal. I och med att BP även fungerar som arbetsgruppslösning, sparas mycket tid och pengar på att man enkelt kan se vad andra säljare har sagt och gjort med våra gemensamma kunder, och vad som är planerat i framtiden. Inget mer dubbelarbete och dubbelräknande på offerter hos oss längre!

Kenneth Mårtensson

Bildblocket består av ett gäng östgötafotografer som slagit sig samman och startat en bildbyrå med inriktning mot foton från Östergötland.

-Vi köpte Bilddatabasen sommaren 2005 och tycker att det är ett modernt och enkelt enkelt sätt att få igång en bilddatabas på nätet. Det gick snabbt och smidigt att komma igång, Bilddatabasen är desutom lätt att administrera och underhålla. Bilddatabasen på vår Mac mini har fungerat utmärkt och supporten från CD Soft har varit mycket bra. Desutom har det varit lätt att komplettera bilddatabasen med funktioner till ett rimligt pris. Klicka på sök bilder om du besöker bildblocket

Benny Nilsson

Jam säljer och marknadsför musikinstrument och tillbehör för profesionella musiker i hela Sverige.

-CD Soft har varit en god samarbetspartner under en tid där vårt företag har växt kraftigt. Vi har haft en öppen dialog med många frågetecken som rätats ut. Idag kör vi alla vår order, lager, fakturering i ett system som CD Soft har hjälpt till att ta fram och specialanpassa för vår verksamhet. Vi har butiker på sju ställen i landet förutom huvudkontoret på Roslagsgatan i Stockholm. CD Soft har hjälpt oss att samordna våra system och få dem att fungera med gemensamt lager osv

Jerker Antoni