Produktöversikt

Förändra din verksamhet

Fördelen med Filemaker

Det är enbart Filemaker som har vad du behöver för att börja hantera kontakter, tillgångar, projekt och mer på bara några timmar eller dagar istället för veckor eller månader.

 • icon

  Flexibel

  Vi skapar precis den app du vill ha med hjälp av det intuitiva grafiska gränssnittet, de flexibla designverktygen. Du kan lägga till information du redan har, till exempel data från ett Excel-ark. Sedan är du redo att sätta igång!

 • icon

  Data säkerhet

  Centralisera informationen på FileMaker Server och få säker åtkomst till data med hjälp av beprövade krypteringsstandarder. Hantera enskilda användarbehörigheter, hela vägen ner till ett specifikt fält.

 • icon

  Plattformsoberoende

  Både små och stora organisationer kan på ett säkert sätt dela samma information mellan FileMaker-användare med iPad, iPhone, Windows, Mac och webben, allt i realtid.

 • icon

  Klar för iOS

  Vi skapar kraftfulla lösningar för iPad och iPhone som utnyttjar FileMaker-plattformens fulla kapacitet. Dessutom kan du använda dina lösningar till att skanna streckkoder, hämta in signaturer, lägga till foton och videor direkt från kameran med mera.

 • icon

  Enkel integrering

  Anslut till befintliga datakällor som SQL, ODBC/JDBC, XML med mera. Hantera processer och skapa vyer för information som sträcker sig över flera system genom hela din verksamhet.

 • icon

  Förmånliga priser

  FileMaker-plattformen passar alla budgetar och är mycket prisvärd jämfört med omfattande företagsprogram eller komplexa programmeringsprojekt. Kontakta oss på CD Soft AB så återkommer vi med en offert.

Varför filemaker

Miljontals användare världen över förlitar sig på Filemaker-plattformen för att dela kundinformation, hantera projekt, spåra tillgångar och mer.

why_filemaker_templates_2x

Fortfarande osäker?

Kontakta våran support så hjälper vi dig med alla de frågor du kan tänkas att ha. Våra experter kan svara på allt som har med Filemaker att göra. Vi har över 15år inom just Filemaker, så ett och annat borde vi kunna.